Vuurdorp Royale

Het Vuurdorp en haar opvolger Vuurdorp Royale waren het eerste grote project van de Vuurmeesters. Het was een reusachtig alchemistisch labo van vuureffecten, installaties en kunstwerken, gekruid met acht tot twaalf acteurs en over een oppervlak van minstens 1000 m². Het opstellen duurde twee dagen.

Het unieke aan het enorme concept was dat het geen vaste voorstelling was, maar een doorlopende voorstelling van schijnbaar willekeurige gebeurtenissen. Het geheel had de bedoeling om de bezoekers in de war te brengen en om hen te overweldigen door enorme hoeveelheden vuur. Het was pas na een half uur of een uur in het Vuurdorp door te brengen dat de bezoekers begonnen het concept te begrijpen doordat ze deel begonnen uit te maken van de show zelf.

Het basisidee van het Vuurdorp is het basisidee geworden van De Vuurmeesters zelf: bij alle voorstellingen ligt het antwoord op de vragen van het publiek verborgen in hun eigen verbeelding die een loopje met ze neemt wanneer ze worden ondergedompeld in een zee van vuur.

In uitzonderlijke omstandigheden willen we het Vuurdorp of Vuurdorp Royalen nog brengen. Maar het wordt maximaal 1 keer per jaar gespeeld en waar en hoe hangen van verschillende factoren en deze willen wij zo perfect mogelijk.

Praktisch & technisch

Opbouwtijd: 0
 
Prijs: 0.00
 
Extra:
 
 
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN PER MAIL

De Vuurmeesters vzw
De Vuurmeesters
Varingsstraat 76
9090 Melle, België
Tel: (+32) 0486/898 277
Onze privacyvoorwaarden