A la Carte

De Vuurmeesters biedt ook totaalconcepten aan voor evenementen. Dit is gewoonlijk een combinatie van eigen vuurlandschappen en producties met externe gezelschappen in organisaties. De belangrijkste troeven daarbij zijn dat we de complete organisatie en bookings op ons kunnen nemen en dat we een gegarandeerde kwaliteit en veiligheidsstandaard kunnen bieden.

Een aantal voorbeelden van dergelijk à la carte maatwerk zijn :

- Het Lichtfront in oktober 2014: een uitlichting van de frontlinie van de eerste wereldoorlog over een lengte van 84 kilometer, met 10 zogenaamde hoofdvuurplaatsen waar we telkens een vuurkunstwerk plaatsten en dat rechtstreeks op (inter)nationale televisie werd uitgezonden. Zie onze portfolio voor meer informatie en beeldmateriaal.

- Het project Flamboyant Knokke-Heist: 4 opeenvolgende weekends in december-januari, telkens de zaterdag en zondag en op 7 verschillende locaties tezelfdertijd.

- Vuurfestival De Panne : Een avond volledig in het teken van Vuur. Dit festival was een combinatie van vuurlandschappen  en 2 externe gezelschappen die wij binnen dit concept geplaatst hadden.

We organiseren graag evenementen en shows op maat, maar die vragen uiteraard een grotere inzet van de groep dan ons normale aanbod en deze dienen dan ook ruim op voorhand te worden geboekt.

Praktisch & technisch

Opbouwtijd: Afhankelijk van de opdracht. Gewoonlijk 1-2 dagen.
 
Prijs: In overeenstemming met de opdracht.
Mogelijk vanaf € 1500 tot ....
 
Extra: Neem contact op met ons voor meer inlichtingen.
 
 
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN PER MAIL
De Vuurmeesters vzw
De Vuurmeesters
Varingsstraat 76
9090 Melle, België
Tel: (+32) 0486/898 277
Onze privacyvoorwaarden